The ESC Air Cup Superfinaalitesti. Lauri ja Mikko kovaan seuraan

The ESC Air Cup Superfinaalitesti. Lauri ja Mikko kovaan seuraan

Ensi lauantaina ammutavaan Superfinaalin testikisaan Padasjoen ilma-aseradalle osallistuvat suomalaisampujat Lauri Syrjä ja Mikko Helenius saavat vastaansa kovan haasteen. Finaalissa, jossa harjoitellaan kaikki kolme finaalin osaa, puolivälierät, välierät sekä kulta ja hopeaottelut on tulossa mukaan seuraavat ampujat. Radalla 1 ampuu Unkarin neljä aikuisten maailman cupia voittanut, Tokion olympiaedustaja István Péni. Radalla kaksi ampuu Unkarin 19 vuotias Victor Kiss, joka oli EM-kisoissa 13. Radalla 3 ampuu Slovenian Suzana Lukić, EM- kymppi nuorten sarjassa Györissä. Radalla 4 ampuu Slovenian Teja Medeved, 19 vuotias tyttöjen 14. Wroclawista. Radalla 5 Unkarin Anna Toth ja radalla 6 Unkarin Vivien Tarr. Mikko paikalla seitsemän ja Lauri paikalla 8.

Kilpailun CRO on Slovenian Robert Ferenčak. Kilpailuiden selostajana toimii Risto Aarrekivi, tulospalvelun johtajana Serbian Nikola Marić. Zoom palvelusta vastaavat Kalle Paalasmaa ja Robert Loughridge Isostabritanniasta. Marko toimii Padasjoella RO:na.

Ennen varsinaista testiä ammutaan harjoituskilpailu, johon liittyy Inka Kiteelta ja joukko ampujia Simpeleeltä. Tämä kisa toimii The ESC Air Cupin osakilpailuna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *