Leppa.fi etäkisat keskiviikkona. Joustava aloitus

Leppa.fi etäkisat keskiviikkona. Joustava aloitus

Sunnuntaina julkaistiin Leppa.fi etäkisaa koskeva tiedote. Nyt on tullut paljon kyselyitä ja toiveita liittyä mukaan hiukan myöhemmin. Haminassa paikan päällä ampuvat aloittavat kisan klo 16.00 ja omilla radoilla ampuvat voivat aloittaa joustavasti, kuitenkin niin, että viimeiset kisalaukaukset tulee olla ammuttu klo 19.00 mennessä. Lähettäkää tulokset mahdollisimman pian kisan jälkeen, jotta saamme tulokset julkaistua vielä keskiviikkoiltana.

Keskiviikkona 10.3. 2021 ammutaan Leppa.fi etäkisa. Kisojen johtoratana toimii Haminan Ampumaseuran rata Kokkokalliossa, jonne voi tulla vielä 3 ampujaa, jos ampumapaikka puuttuu. Haminan radalla on hengityssuojaimia, joita käytetään ennen kisan aloitusta sekä heti kisan jälkeen. Kisoissa ammutaan peruskilpailu joko 10m ilmapistoolilla tai -kiväärillä, kaikki SAL:n sarjat. Osallistujalta vaaditaan elektroninen taulu ja puhelin, jolla voi ottaa kisan jälkeen tulosnäytöstä kuva ja mikä lähetetään Markolle whatsappilla tai sähköpostilla. Online tulosseuranta ei ole mahdollinen.

Aikataulut Haminassa:

15.30 rata auki

15.45 valmistautumis- ja koelaukausaika

16.00 kilpailu alkaa

Ilmottautumiset info@leppa.fi 9.3. klo 18.00 asti. Osallistujien kesken arvotaan kaksi leppa.fi/H&N -aiheista palkintoa. Ei osallistumismaksua.

Eräluettelo julkaistaan 9.3. klo 21.00 mennessä ja tulokset 10.3. illalla.

Tervetuloa kisailemaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *