Toni Roposesta Tanhuvaaran rehtori ja toimitusjohtaja

Toni Roposesta Tanhuvaaran rehtori ja toimitusjohtaja

Kurssit - Tanhuvaaran Urheiluopisto

Tanhuvaaran uudeksi rehtoriksi ja samalla toimitusjohtajaksi on valittu hiihtovalmentaja Toni Roponen. Iltasanomien mukaan Roponen aloittaa työt toukokuussa. Näin selvisi, miksi Roponen yllättäin erosi yliopiston hiihtovalmentajan tehtävästä Denveristä. Tanhuvaaran urheiluopiston hallituksen puheenjohtaja Heikki Hämäläinen perusteli Roposen valintaan tämän vahvalla johtajakokemuksella.

– Haasteellisina aikoina kaivataan erityisesti johtajuutta. Monipuolisen ja koulutuksen lisäksi Roposen valinnassa painottuivat myös Roposen vahva johtajakokemus ja esimiestaidot, sanoi Hämäläinen, joka on hiihtoliiton liittovaltuuston puheenjohtaja.

Katso iltasanomien uutinen:

https://www.is.fi/maastohiihto/art-2000007882166.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.