Etelä-Kymen Urheiluakatemia: EKA:n Hall of Fame urheilijoiden roll upit kouluille, Aleksin Haminan lukioon

Etelä-Kymen Urheiluakatemia: EKA:n Hall of Fame urheilijoiden roll upit kouluille, Aleksin Haminan lukioon

Etelä-Kymenlaakson urheiluakatemia

Etelä-Kymenlaakson Urheiluakatemia EKA:lle on oma Hall of Fame niistä urheilijoista, joka ovat käyneet koulunsa Etelä-Kymenlaakson alueella, kuuluneet Etelä-Kymenlaakson Urheiluakatemiaan ja menestyneet urheilussa. Valitettavasti mitään kiinteää tilaa ei näiden urheilijoiden kuvilla ja saavutukseille ole, mutta EKA:n toiminnanjohtaja Jiri Auranen ideo ja valmistutti Hall of Fame urheilijoista roll upit. Nämä roll upit ovat nyt valmistuneet ja ne viedään niihin oppilaitoksiin, jossa kyseiset urheilijat ovat opiskelleet ja urheilleet. Aleksin rull up sijoitetaan Haminan lukioon. Auranen haluaa kannustaa nykyisiä ja tulevia etelä-kymenlaaksolaisurheilijoita julkaistujen rull uppien avulla.

Image
Aleksi on ollut opiskeluiden jälkeen muutenkin tekemisissä EKA:n kanssa. Viime syksynä Aleksi avasi Etelä-Kymenlaakson urheiluakatemian lukuvuoden.

Katso uutinen ja kuvat EKA:n lukuvuoden avauksesta 18.8.2020:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *