LEPPA.FI ETÄKISA III AMMUTAAN SUNNUNTAINA 25.4.

LEPPA.FI ETÄKISA III AMMUTAAN SUNNUNTAINA 25.4.

Viime kuussa ammutut Leppa.fi etäkisat osoittautuivat suosituksi. Ensimmäiseen kisaan osallistui 49 ampujaa ja toiseen 111, Belgiasta, Ranskasta, Tšekistä, Virosta ja Suomesta. Saatu palaute sekä toiveet kisan uusimisesta kannustavat järjestämään kisan vielä kerran ennen kesää. Leppa.fi etäkisa III ammutaan sunnuntaina 25.4.2021.

Kisojen johtoratana toimii Haminan Ampumaseuran rata Kokkokalliossa, jonne voi tulla maksimissaan 6 ampujaa (tämän hetken korona tilanne huomioituna, varaa paikka), jos ampumapaikka itseltä puuttuu. Haminan radalla on hengityssuojaimia, joita käytetään ennen kisan aloitusta sekä heti kisan jälkeen. Kisoissa ammutaan peruskilpailu joko 10m ilmapistoolilla, -kiväärillä tai liikkuvassa maalissa, kaikki SAL:n sarjat. Osallistujalta vaaditaan elektroninen taulu ja puhelin, jolla voi ottaa kisan jälkeen tulosnäytöstä kuvan ja mikä lähetetään Markolle whatsappilla 040 5105323 tai sähköpostilla info@leppa.fi. Online tulosseuranta ei ole mahdollinen. On myös mahdollista osallistua useampaan sarjaan.

Kilpailut tulee ampuma sunnuntaina 25.4. klo 10.00-18.00 välillä, siten että ampuja laittaa varusteet radalla -30 min ennen kisaa, ampuu koelaukaukset -15 min ennen kisaa ja aloittaa kisan. Haminassa paikan päällä ampuvat aloittavat kisan klo 13.00. Lähettäkää tulokset mahdollisimman pian kisan jälkeen, jotta saamme tulokset julkaistua vielä sununtai-iltana.

Olisi mukavaa, jos ampujat lähettäisivät muutaman kuvan etäkisastaan, parhaimmat julkaistaan.

Aikataulut Haminassa:

12.30 rata auki

12.45 valmistautumis- ja koelaukausaika

13.00 kilpailu alkaa

Ilmottautumiset (laji, nimi, sarja, seura) info@leppa.fi 24.4. klo 15.00 asti. Osallistujien kesken arvotaan kaksi leppa.fi/H&N -aiheista palkintoa. Ei osallistumismaksua.

Eräluettelo julkaistaan 24.3. klo 18.00 mennessä.

Tervetuloa kisailemaan

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on leppa6.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *