Inband satsaa nettipohjaisen ampumapalvelun kehittämiseen. Vastaa kyselyyn ja voita taululaite

Inband satsaa nettipohjaisen ampumapalvelun kehittämiseen. Vastaa kyselyyn ja voita taululaite

Inband

Inband uskoo vahvast,i että urheiluammunnan tulevaisuus on kasvavissa määrin netissä. Tämän vuoksi Inband on investoimassa pilvipohjaisen ampujille suunnatun palvelun kehittämiseen. Palvelussa asiakkaamme voivat järjestää kilpailuja, pitää ampumapäiväkirjaa tai yksinkertaisesti pitää hauskaa ystävien kanssa ammunnan parissa.

Inbandin johtava ajatus taululaitteiden kehityksessä on tarjota helppokäyttöisiä ja edullisia elektronisia taululaitteita urheiluammunnan harrastajille. Tämän lupauksen Inband haluaa ulottaa koskemaan myös tarjoamiaan palveluja.

Palvelun kehittämisessä Inband tgarvitsee sinun apuasi. Voit auttaa täyttämällä alla olevasta linkistä avautuvan kyselylomakkeen.

Kysely: https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=r0Rp-nzM2EyRVMARMnmJEPRyAcxm3HtNro2J9-n_jk9UM0UzMTdLN0kyV0xRMUZFV0Q2UzQzV0xLUC4u

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *