Kommentoinnit Leppa.fi sivuille. Nissinen kiistää olevansa Kepa

Kommentoinnit Leppa.fi sivuille. Nissinen kiistää olevansa Kepa

Kommenttien kirjoittaminen ja mahdollisuus kommentoida kuuluvat meidän avoimuuteen, kunhan ne kirjoitetaan omissa nimissä. Olemme aiemmin karsineet liian voimakaalla alatyylillä kirjoitetut kommentit sekä sellaiset kommentit, joiden sähköpostin lähettäjä on ollut tunnistamaton tai sitä on ollut vaikea tunnistaa. Nyt kommenttipalstalle on ilmestynyt useampi sähköposti, joiden lähettäjän epäillään käyttävän salanimeä kirjoittamiseen. -Me sanomme asiat suoraan oman nimen takaa, ja toivomme myös, että muutkin kommenttipalstaa käyttävät tekevät niin, kuten valtaosa tekeekin. Tulemme jatkossa rajoittamaan sellaisten kommentit, joista ei ole ihmistä tunnistettavissa sähköpostiosoitteesta tai se ei ole meidän tiedossa. Nimimerkkiä voi käyttää, kunhan tiedämme kenen se on.

Ennenkuin kirjoittelu muuttuu hallitsemattomasti poistetaan seuraavat nimimerkit Kepa sekä Sipa. Mikäli edellisistä joku halua tunnistautua paremmin, voi laittaa viestiä osoitteeseen info@leppa.fi. Muuten kommenttien lähettäjät tullaan poistamaan. Kepa on kommentoinut kahta uutista ajallisesti niin Sipa epäilee Kepan takana olevan Vesa Nissisen.

Leppa.fi soitti torstaina Vesa Nissiselle ja kysyi onko hän Kepa? Nissinen kiisti olevansa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *