Leppa.fi Kotiratakilpailu III eräluettelot

Leppa.fi Kotiratakilpailu III eräluettelot

Leppa.fi kolmas kansainvälinen kotiratakilpailun osallistujien määrä yllätti järjestäjän. – Viimeksi osallistui 111 ampujaa, mutta koska moni on jo siirtynyt ulkolaitumille, en odottanut, että mentäisiin yli sadan. Yli 180 suoritusta on kyllä aika moinen pläjäys, kertoo tyytyväinen kilpailunjohtaja Marko. Mukana on Suomesta 137, Virosta 40, Ransakasta 4 ja Belgiasta 1 urheilija.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image-32.png

Kisat ammutaan sunnuntaina 25.4.2021. Kisojen johtoratana toimii Haminan Ampumaseuran rata Kokkokalliossa. Kisoissa ammutaan peruskilpailu joko 10m ilmapistoolilla, -kiväärillä tai liikkuvassa maalissa, kaikki SAL:n sarjat. Osallistujalta vaaditaan elektroninen taulu ja puhelin, jolla voi ottaa kisan jälkeen tulosnäytöstä kuvan ja mikä lähetetään Markolle whatsappilla 040 5105323 tai sähköpostilla info@leppa.fi. Online tulosseuranta ei ole mahdollinen. On myös mahdollista osallistua useampaan sarjaan.

Lähettäkää tulokset mahdollisimman pian kisan jälkeen, jotta saamme tulokset julkaistua vielä sununtai-iltana. Pyydämme lähettämään kuvia kilpailutilanteista, parhaat julkaistaan tulosten yhteydessä.

Aikataulut Haminassa:

13.30 rata auki

13.45 valmistautumis- ja koelaukausaika

14.00 kilpailu alkaa

Osallistujien kesken arvotaan kolme leppa.fi/H&N -aiheista palkintoa, kisoissa ei ole sallistumismaksua.

Tulokset 25.4. klo illalla.

Tervetuloa kisailemaan

PS. Jos et vielä ehtinyt mukaan, niin vielä ehtii…

ERÄLUETTELOT:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *