EM2021: Valmistelut todella vaiheessa

EM2021: Valmistelut todella vaiheessa

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image-11-1024x175.png

Ammunnan EM-kisojen ensimmäinen virallinen harjoitus ammutaan perjantaina. Niin ammutaankin, vaikka nyt ei ihan siltä näyttänyt kummankaan ampumaradan osalta. – Kävin tänään ensin Pampaksella, jossa ammutaan ruutikisat, sekä 10m finaalit. Siellä oli liput saatu kiinnitettyä ja sotilaat kuskasivat levyelementtejä eri paikkoihin. Muutamat toimisto oli jo nimetty, mutta akkreditointitoimistosta oli turha palvelua odottaa. Gradski VRT -hallissa, jossa ilma-aseet ammutaan näytti juuri siltä, kun siellä näytti, kun edellisen kerran siellä olin edellisten kisojen lähtöpäivänä, jolloin lähestulkoon kaikki oli purettu, kertoo Marko ja jatkaa, että kovin on pojilla vielä painamista, että pääsemme aikataulun mukaan aloittamaan.

Pampaksen liput nostoa vaille valmiina
50m kiväärirata
Image
25m pistoolirata
Gradski VRT- hallin ilma-aserata
Gradski VRT- hallin ilma-aserata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *