EM2021: 50m kivääri 3x40ls mixed team aikuiset MITALIOTTELUT. Suomi 1 neljäs

EM2021: 50m kivääri 3x40ls mixed team aikuiset MITALIOTTELUT. Suomi 1 neljäs

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image-11-1024x175.png

Harmittavan lähelle Suomi 1 (Marianne Palo ja Aleksi Leppä) pääsivät pronssiottelussaan kovaa Norjan ykköstä vastaan mitaliottelussa. Suomi taipui lopulta lukemin 31-25. Sekajoukkueen sijoitukset olivat hyvät. Marianne ampui polvelta ja Aleksi pystystä. Marianne aloitti loistavasti, mutta Aleksi kompuroi ja osat vaihtuivat puolessa välin.

Marianne polvella ja Aleksi pystyssä.

-Tänään oli hyvä päivä. Ammunta oli rentoa ja helppoa. Sain molemmissa osuuksissa oikeastaan kaikki asennot kulkemaan hyvin. Pronssiottelussa oli vähä haasteita valaistuksen kanssa, mutta sekin meni silti ihan hyvin. Muutama huono laukaus siinä, mutta muuten oli hyvää ampumista, kertoi Aleksi.

Suomalaiset onnittelemasa parempian.

-Hihnat kulki tänään hyvin, luotin omaan tekemiseeni ja annoin mennä. Pysty jäi omasta osaamisesta, mutta se onneksi riitti. Kilpailumuoto oli täysin uusi, jota oli todella mielenkiintoista ampua! Oli todella hienoa päästä ensimmäistä kertaa aikuisten arvokilpailuissa finaaliin taistelemaan mitaleista ja vielä Aleksin kanssa! Olen iloinen siitä, että pysyin kylmän viileänä ja pystyin keskittymään joka laukaukseen onnistuneesti. Kovan vastuksen annoimme norjalaisille, mitali oli todella lähellä. Henkilökohtaiset kilpailut ilma- ja pienoiskiväärillä olivat pettymyksiä, sillä ammuin reilusti tasoni alle. Tänä aamuna fiilis oli katossa ja valmentajanikin (Jukka Salonen) sanoi, että nyt tulee hyvä päivä. Oikeassa oli, sain hyvää kokemusta ja oppia tulevaisuutta varten, kertoi iloinen Marianne Palo.

Kultaottelin vei Venäjä17-13 Itävaltaa vastaan.

50m kivääri 3x40ls parikilpailu mitaliottelut:

Venäjä 1 31 – Itävalta 2 17

Norja 2 31 – Suomi 1 25

Virallinen tuloslista:

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on leppa6.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.