Lue hyvän yhteisyökumppanimme Kurt Thunen CE2021 kamppanjasta

Lue hyvän yhteisyökumppanimme Kurt Thunen CE2021 kamppanjasta

Kuvan esikatselu

Pitkäaikainen yhteistyökumppanimme ja luottava ampumaurheilun varusteita valmistava Kurt Thune on aloittanut CE2021 kamppanjan, jossa luvataan urheiluampujille suuret alennukset.

Thune kertoo: Korona-virus vaikuttaa edelleen elämäämme ja ampumaurheiluharrastukseemme. Mutta rokotteet ja uudet tavat, kuten maskien käyttäminen ja riittävän etäisyyden pitäminen muihin ihmisiin, avaavat ampumaradat useissa maissa. Haluamme harrastaa ammuntaa, eikö niin?! Siitä on olemassa jo hyviä merkkejä. Kroatian ampumaurheiluliitto tekee hyvää työtä. He järjestävät kiväärin, pistoolin ja haulikon Euroopan mestaruuskilpailut sekä nuorille että aikuisille kaikissa lajeissa ja kaikilla matkoilla 10-50-300m.

Haluamme innostaa kaikkia ampujia jatkamaan ampumaurheiluaan. Kroatian EM-kisojen aikana 5. kesäkuuta 2021 saakka annamme kaikille ampujille ja tähän kampanjaan osallistuville jälleenmyyjille maailmanlaajuisesti 20% alennuksia alla olevista tuotteista. Tärkeää: Muista mainita tilauksen yhteydessä koodi EC2021, kiitos!

  • Ampumatakit ja -housut mittojen mukaan: -20%
  • Ampumakäsineet: -20%
  • ColdWinner-alusvaatteet ja X.9-sukat: -20%

VOIT OTA YHTEYTTÄ JÄLLEENMYYJÄÄN TAI MYYNTIOSASTOOMME: info@thune.fi;

Voi kestää muutaman päivän, ennen kuin ehdimme vastata kaikkiin viesteihin, mutta älä huoli, vastaamme kaikkiin sähköposteihin!

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on leppa6.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *