EM2021: 300m kivääri 3×40 miehet joukkuekilpailu mitaliottelut. Luu jäi käteen – Suomi 4.

EM2021: 300m kivääri 3×40 miehet joukkuekilpailu mitaliottelut. Luu jäi käteen – Suomi 4.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image-11-1024x175.png

Ei riittänyt Suomen joukkeen taistelu tänään neljättä sijaa korkeammalle. Mitaliottelissa Juho Kurki ampui polvelta, Juho Autio makuulta ja Aleksi pystystä. Kurjen parina ampui Robert Markoja, Aution Raimond Debevec ja Aleksin parina Erik Kandare. Jokainen ampuja ampuu laukauksen voittaja saa maalleen 2 pistettä, tasatuloksen sattuessa menee pisteet 1-1. Suomi johti kisaa tasaisesti, mutaa lopussa Slovenia kiri kiinni ja meni menojaan pistein 52-38.

-Tänään oli hyvä päivä. Eilinen viimisen pysty sarjan aseen säätely oli tietoinen juttu ja se oli hyvä sillä tänään oli todella hyvää pystyä. Pronssi ottelussa harmillisesti tuli muutamia laakeja mitkä jäi juuri 10 ulkopuolelle, muuten oli hyvää ampumista, kertoi Aleksi.

Pronssiottelu käynnissä. Kuva Risto Aarrekivi

300m 3x40ls joukkuekilpailun tulokset mitaliottelut

Kultaottelu:

Lisää otsikko

Sveitsi 46– Itävalta 38

Pronssiottelu

Slovenia 52- Suomi 38

Tuskaiselta näyttää. Kuva Risto Aarrekivi

Virallinen tuloslista:

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on leppa6.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *