EM2021: 300m kivääri 3×40 mixed team. Mitaliottelut. Suomelle pronssia

EM2021: 300m kivääri 3×40 mixed team. Mitaliottelut. Suomelle pronssia

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image-11-1024x175.png

Pronssiottelu ammuttiin erittäin tasaisissa merkeissä alusta alkaen. Mitaliottelussa Henna Viljanen sekä Elin Åhlin ampuivat pystystä ja Aleksi sekä Karl Olsson polvelta. Tiukka kisa päättyi Suomelle 32-28. Kisan jälkeisistä tuuletuksista näki, että mitali todella maistui. Ensimmäiset mitalit molemmille EM-tasolla.

Onnelliset pronssimitalistit. Kuva Risto Aarrekivi

-Tänään oli aika hyvä päivä. Oikeastaan asennot kulki koko aamupäivän hyvin. Ja olin tyytyväinen omaan tekemiseen. Se oli rauhallista ja hyvää. Pronssiottelussa oli todella hyvää polvea. Lapuan paukku kävi tosi hyvin ja suurin osa laukauksista oli napakymppejä, jolla saa vähintään yhden pisteen, kertoi Aleksi.

-Mahtava fiilis, tiukka ja todella tasainen kilpailu alkukarsinnoista asti! Oli mukava ampua Aleksin kanssa finaalissa, hänellä rullasi tosi hyvin. Itsekkin pystyi ampumaan luottavaisin mielin keskittyen vaan hyvään omaan tekemiseen. Huikea lopetus mun ensimmäisille 300m EM-kilpailuille, kertoi Henna.

300m 3x40ls joukkuekilpailun tulokset mitaliottelut

Kultaottelu:

Lisää otsikko

Sveitsi 1 32– Sveitsi 2 24

Pronssiottelu:

Lisää otsikko

Suomi 32– Ruotsi 28

Aleksi, 300m maajoukkuevalmentaja Tapio Kajan ja Henna Viljanen. Kuva Risto Aarrekivi

Virallinen tuloslista:

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on leppa6.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.