Aleksi kahdeksannen kerran peräkkäin vuoden haminalaisurheilija

Aleksi kahdeksannen kerran peräkkäin vuoden haminalaisurheilija

Kuvahaun tulos: haminan kaupunki

Maailmaluokan pikkukaupunki Hamina palkitsi lauantaina vuonna 2020 ansioituneet urheilijat sekä seuratoimijat Haminan Kesätorilla. Palkintotilaisuus oli koronan takia siirretty talvelta tähän ajankohtaan. Paikalla, vilkkaalla Haminan torilla, oli reilut pari sataa ihmistä. Haminan kaupungingohtaja Hannu Muhonen ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Titta Erkkilä avasivat tilaisuuden. Paikalle oli kutsuttu lähes kolmisenkymmenttä viime vuonna ansioitunutta urheilijaa ja seuratoimijaa. Haminan kaupunki palkitsee vuosittain SM-mitaleja voittaneet kuntalaiset ja valitsee heidän joukostaan Vuoden urheilijan. Vaikka viime vuosi rajoituksinen olikin kilpailullisesti rampa, valittiin Aleksi nyt kahdeksannen kerraan peräkkäin Vuoden urheilijaksi.

Vuonna 2020 Aleksi voitti 300m kiväärin Suomenmestaruuden, otti 2 hopeaa ja oli voittamassa neljää Suomenmestaruutta HAS:n kiväärijoukkueesssa. Lisäksi Aleksi valittiin SAL:n vuoden kiväärimieheksi ja 300m:n kunkuksi.

Aleksi, Hamina vuoden urheilija

Aleksi, joka on matkalla takaisin Kroatian Osijekiin, tällä kertaa ampumaan maailman cupin osakilpailua, ei päässyt noutamaan palkintoaan, jonka vastaanotti Marko, joka samalla palkittiin seuratoimijana.

– Todella hieno juttu, että valittiin vuoden urheilijaksi Haminassa. Mahtavaa, että Hamina tukee urheilijoita näin hyvin vaikka onkin pieni paikkakunta. Oli ollut kuulemman hienot torijuhlat harmi, että en päässyt itse paikalle, kertoi tilaisuuden jälkeen tavoitettu Aleksi.

Haminan palkittuja seuratoimijoita

Marko nouti palkinnot Vepan lavalta

2 thoughts on “Aleksi kahdeksannen kerran peräkkäin vuoden haminalaisurheilija

  1. Onnittelut Aleksille.Jälleen hyvä osoitus että ammunta on ”Haminalainen laji” ja kansainvälisellä tasolla.Näin on ollut ennenkin,aiempina vuosikymmeninä.Haminalaisia ampujia ollut MM/Olympia edustajina kivääri sekä pistoolilajeissa.Menestystäkin on niitetty.
    T: Ex-Haminalainen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *