Inband OMNI ensiesittelyssa Virossa

Inband OMNI ensiesittelyssa Virossa

HINNASTO
Jäsenyys |

Pirkanmaalainen yhdistynyt Inband Hertar Oy esitteli uuden innovaationsa, Inband OMNI:n sunnuntaina Viron Elvassa. Inband OMNI on 25m ja 50m sisä- ja ulkorata-ammuntaan tarkoitettu elektroninen taululaite, johon voi ampua ruutipistooleilla ja -kivääreillä. Laitetta voidaan käyttää myös esim 9mm ammunnoissa. Inband OMNI on langattomaan tekniikkaan perustuva elektroninen taululaite, joka on uusin haastaja taululaiteperheessä.

-Meidän laite soveltuu erittäin hyvin yksittäisten urheilijoiden harjoitteluun, kuten myös kilpailutoimintaan. Omin hinta on noin 1/3 osa kilpailijoiden laitteisiin verrattuna. Viroon on tulossa useampi ratahanke ja kiinnostus uuteen OMNI:in oli kova, sanoi Inband Hertar Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Marko.

Taululaitteen takana oli Hertarin valmistama luotiloukku, johon voi ampua vaikka hirvikiväärillä. Esittelyssä oli myös langaton 10m laite, joka oli kiinnitettynä kaukosäätimellä toimivaan jalkaan, jota voidaan käyttää ilmakiväärin kolmiasentoammuntaan.

Uusi OMNI on myynnissä heinäkuusta alkaen.

Inband OMNIn koeammuntalaite oli ilman ”liikennevaloja”. Taustalla Hertar -luotiloukku
Kuvan esikatselu
Inbandin 10m/50m laite kiinnitettynä kolmiasentotelineeseen Elvan ampumaradalla.
Tarttolaisampujat testamaassa Inband OMNIa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.