Neljän Maailmamestarin kilpailut, Elva,Viro. 50m kivääri 3x40ls FINAALI. Lauri nousi neljänneksi. Smirnova ylivoimainen

Neljän Maailmamestarin kilpailut, Elva,Viro. 50m kivääri 3x40ls FINAALI. Lauri nousi neljänneksi. Smirnova ylivoimainen

Viron Elvassa ammuttu XIV Neljän maailmamestarin muistokisot päättyivät finaaliin. Lämpötila ei juuri peruskilpailusta laskenut. Tunnelma tai ainakin lämpötila oli kuin kansainvälisistä kilpailuista.

Finalistit valmistautumassa finaaliin

Polviammunta jakui Smirnovan hallinnassa ja Lauri oli polven jälkeen kisan kuudes. Makuuammunta sujui koko porukalta hyvin. Lauri oli edelleen kuudentena 0,8 pistettä edellisen ampujan perässä, Smirnovan jatkaessa kärjessä. Pystyammunnassa lauri kiri hyvin, onnistuneiden suoritusten ansiosta. Lauri nousi neljänneksi. Kisan voitti ylivoimaiseen näytöstyyliin tuore Euroopanmestari ampumalla uuden Viron ennätyksen 455.5.

Katrin Smirnova uusi kolme vuotta sitten ampuman mestruuden neljän maailmanmestarin kisassa.

-Kisaan tuli lähdettyä aika varmalla otteella. Polvi on kulkenut nyt hyvin ja asento oli kohdallaan taas kerran. Kolmas sarja oli ihan ihmeellinen, viisi kasia eri suunnissa taulua vaikka jatkoin edeltävästä hyvästä sarjasta samalla rytmillä ja asennolla. Makuu oli tuulen kanssa välillä hankalaa, mutta hyviä pätkiä löytyi myös. Pysty oli koelaukauksien loppuun asti hyvää. Aloitus vei koko homman käytännössä pilalle, kuitenkin sain +33°c lämmössä puristettua hyviä osumia taululle, vaikka tekeminen takkusi hetkittäin aikalailla. Finaaliin lähdettäessä kuumuus oli jo hetken saanut uuvutettua, mutta viimeinen rutistus antoi hyviä osumia varsinkin pystystä, muissa asennoissa myös hyvää tekemistä, mutta muutamat osumat oli kyllä turhan kaukana tekemiseen nähden. Kuitenkin pienten pettymysten kautta ihan tyytyväinen päivän suorituksiin, vaikka tulokset eivät kovin korkealle nousseet oikein kellään, kertoi reissuun tyytyväinen Lauri.

50m kivääri 3 x40ls FINAALI

  1. SMIRNOVA Katrin EST 455.5 (1151) ER
  2. KIISK Meelis EST 443.7 (1134)
  3. VORONOVA Anzela EST 430.4 (1131)
  4. SYRJÄ Lauri FIN 417.7 (1121)
  5. SULE Susanna EST 408.8 (1118)
  6. TAVITS Marianne EST 395.0 (1133)
  7. ERM Lauri EST 386.2 (1113)
  8. RIISAAR Marleen EST DNS (1129)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *