Neljän Maailmamestarin kilpailut, Elva,Viro. 50m kivääri 3x40ls peruskilpailu. Lauri kuudentena finaaliin

Lauri kutsuttiin viikonloppuna Viron Elvassa ammuttuihin XIV Neljän maailmamestarin muistokisoihin. Kilpailu on normaalisti kutsukilpailu kahdellekymmenelle Viron parhaalle kivääriampujalle ikään tai sukupuoleen katsomatta. Lauri oli kisaoissa myös viime vuonna.

XIV Neljän maailmamestarin muistokilpailut

Peruskilpailu aloitettiin 29 asteen aurinkoisessa säässä. Keli parani loppua kohden niin, että parhaillaan lämpöä oli 32 astetta. Näin voimakas lämpö ja ajoittainen tuuli, vaikka virkistikin, heikensi tulostasoa huomattavasti. Peruskisan voittoon ampui tuore Euroopanmestari Katrin Smirnova. Lauri aloitti polven hyvin. Tulos 378 sisälsi yhden oudon sarjan, johon Lauri ampui 5 kasia eri puolella taulua. Makuulta Lauri ampui 387, kun kärki sai 393. Kakkospaikalta pystyyn lähtenyt lauri, joutui keskeyttämään ammunnan heti kahden laukauksen jälkeen. Huono avaus käsiteltiin ja homma lähti pelittämään. Laurin lopputulos oli 1121.

50m kivääri 3 x40ls