ISSF WC Osijek, Kroatia. 10m IK miehet. Huono startti pilasi Aleksin kisan

Luotilajien vuoden toinen maailman cup, Kroatian Osikekissa tänään käynnistynyt, alkoi miesten 10 kiväärillä. Kisaan osallistui 69 ampujaa. Tällä maailman cupilla ei ole enää merkitystä olympiapaikkojen saamiseen, mutta viivalla oli kuitenkin 24 sellaista urheilijaa, jotka ovat ampuneet maalleen olympiapaikan.

Kisan voitti Croatian Peter Gorsa, joka ampui 631.9. Aleksin kisa lässähti heti ensimmäiseen laukaukseen, 9.2. Ensimmäisen sarja tulokseksi tuli vaatimaton 101.2, mutta sitten Aleksi sai juonen päästä kiinni ja ampui loput sarjat tasaisesti, sijoittuen sijalle 49 tuloksella 620.8. Sebastian Långström ampui 617.8 ollen 62.

-Ammunta oli 85 prosenttia tänään tosi hyvää. Alku oli vähä huono, sitten sain vähän paremman asennon. Silti joku tosi pieni juttu oli rentouden kanssa sillä pito oli tosi rauhallinen ja tekeminen tosi hyvää, mutta joka sarjaan tuli 1-2 sellasta että juuri laukastessa tuli joku liike jostain ja tuli huonoja. En oikein tiedä mistä se kumpusi. Tätä oli koko kisan ajan. Alussa varsinkin oli vaikeaa, mutta sain vähä muutettua asentoa leveemmäksi niin loppu oli parempaa, mutta ei päässyt kokonaan siitä eroon. Muuten oli tosi hyvää ampumista summasi Aleksi ampumaistaan.

10m kivääri peruskilpailu (lihavoidut finaaliin)