ISSF WC Osijek, Kroatia. 50m kivääri 3x40ls miehet. Taululaitteet näyttivät väärin. Suurin kärsijä Sebastian Långström

ISSF WC Osijek, Kroatia. 50m kivääri 3x40ls miehet. Taululaitteet näyttivät väärin. Suurin kärsijä Sebastian Långström

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image-18.png

Useat virhenäytöt ja protestit aiheuttivat epävarmuutta tänään Osijekissa ammutuissa maailman cupin kisoissa. Sebastian Långström pystyi osoittamaan jälkikäteen virhenäytöt todeksi ja sai yhden protestoimansa osuman läpi, mutta tulosta rasittivat kuitenkin selvät virheet, joita ei voitu hyvittää. Taululaitteeseensa luoton menettänyt Långström pyysi kolmesti lupaa vaihtaa ampumapaikaa, mutta tuomaristo ei pyyntöön ikävä kyllä suostunut. Kisan jälkeen Långström sai Siuksen piirtämän iskemäkuvion sekä todellisen taustapahvin, jotka osoittavat selvästi ettei Långstöm amput niitä huonoja osumia, jotka hänelle laskettiin.

-En uskaltanut protestoida kaikkia. Pelkästään polvelta minulle tuli toistakymmentä 9.9. osumaa. Miten niitä uskallat protestoida, kysyi Långström?

Osuma, jonka Långström protestoi, antoi näyttöön osuman 7.4. Taustapahvi osoitti selvästi, ettei sillä suunnalla ollut sellaista osumaa, ja protesti hyväksyttiin. Olisi pitänyt protestoida jo edellinenkin, se näytti 8.0, kertoi Osijekista Sebastian Långström.

Kaksi muutakin urheilijaa protestoi peruskisassa, mutta heidän protestit hyvättiin.

Långströmin polviammunta Siuksen tulospalvelusta

Ylläoleva kuva on tulostettu Siuksen tulospalvelusta kisan jälkeen. Tulos näyttää ne osuman mihin Siuksen mukaan laukaukset ovat menneet polviammunnassa. Laukaukset nro 30 (aiemmin mainittu 8.0) ja 31, (osuman arvo 7.4, jonka Långström protestoi) eivät ole ammuttuja, jonka alempi kuva osoittaa.

Långströmin 3x40ls kaikki todelliset osumat

Alemmassa kuvassa on kaikki Långsträmin ampumat laukaukset, siis ei pelkästään yläkuvan polvi, vaan myös makuu ja pysty. Kuva on todellinen tausta-arkki, joka näyttää ettei niissä suunnissa, missä osumat 30 ja 31 pitäsivät olla, ole mitään.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on leppa6.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *