ISSF: Ensi vuonna ei järjestetä kaikkien lajien MM-kisoja Venäjällä.

ISSF: Ensi vuonna ei järjestetä kaikkien lajien MM-kisoja Venäjällä.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on lataus.png

Moskovan Ignatovoon suunnitellut kaikkien lajien MM-kilpailut, josta ovat herättäneet paljon närää ja pelon siitä, että jos kisat ammutaan, lentää ampumaurheilu ulos olympialaisista, on siirretty. ISSF puheenjohtaja Vladimir Lisinin omistamaan Ignatovon Foxlodgessa oli tarkoitus ampua kisat 13.-30.8.2022.

Kisoja varjosti suuret sanktiot. WADA:n Venäjälle määräämien ja CAS:n tukemien rangaistusten takia, Venäjällä ei voi järjestää suuria tapahtumia kahden vuoden aikana, joulukuuhun 2022 asti ellei “se ole laillisesti tai käytönnössä mahdotonta”. Nyt ISSF on päättänyt yksimielisesti, siirtää kaikien lajien MM-kilpailut vuodelta 2022 vuoteen 2023. Vuodelle 2023 suunnitellut erilliset kivääri- ja pistoolilajien MM kilpailut sekä haulikon MM-kilpailut vuodelta 2023 on tarkoitus siirtää vuodelle 2022, ei kuitenkaan Venäjällä.

Lue myös aiempi uutinen aiheesta: INSIDE THE GAMES: VENÄJÄ AIKOO JÄRJESTÄÄ MM-KISAT 2022 CAS:N PÄÄTÖKSESTÄ HUOLIMATTA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *