1st Ranno Krusta Memorial Competition, Tallinna Viro. 25m RFP 1. Kuvat ja Eräluettelo

1st Ranno Krusta Memorial Competition, Tallinna Viro. 25m RFP 1. Kuvat ja Eräluettelo

Laskurliit: Jüri Talu on kuollut – Leppa.fi

Viron Ampumaurheiluliitto järjestää ensimmäinen Ranno Krustan muistokilpailun olympiapistooleilla. Suomalaisampujat muistavat Krustan parhaiten Heli Rassin muistokilpailuiden pistoolilajien ammunnanjohtajan tehtävistä. Hän toimi myös parhaan virolaisolympiapistooliampuja Peeter Oleskin valmentajana. Krusta menehtyi vuonna 2017 74-vuotiaana.

Kilpailuiden ammuntojen johtajana (CRO) toimii Teijo Kimpimäki, joka kuvassa säätää Siuksen laitteiden asetuksia.

Ranno Krustan muistokilpailu on suunnattu ennen kaikkea Tokioon matkaaville urheilijoille, joita täydennetään muilla kilpailijoilla. Kisan on tulossa kaikkiaan 15 olympiapistooliampujaa seitsemästä maasta, joista neljällä on paikka Tokion olympialaisiin. Nämä ovat tuore Viron Euroopanmestari Peeter Olesk, Italian Riccardo Mazzetti, Azerbaijanin Ruslan Lunev ja Kolumbian Bernardo Julian Tobar Prado.

Perusradan valmisteluissa olympiapistoolin huippumiehiä. Vasemmalla Viron Jevgeni Mihhailov, Suomen entinen pistoolin päävalmentaja Matthias Hahn, Viron ja Italian olympiaedustajat Peeter Olesk ja Riccardo Mazzetti ja taustalla Mazzettin valmentaja, kaikkien aikojen Mr. Olympiapistooli, kolminkertainen olympiakultamitalisti ja kaksinkertainen olympiahopeamitalisti Ralf Schumann.

Suomesta kilpailuihin osallistuvat: Joonas Kallio, Teemu LahtiJan Parhiala, ja Marko Talvitie.

Finaalirata rakentuu Männikun sisäradalle.

Eräluettelo:

Thusrday 8.7. (PET 7.7. klo 16.30-18.30)

Stage1

Relay 1 09.00-09.30 A) SILLAKIVI Erki EST, B) LAHTI Teemi FIN, C) VIROLAINEN Reijo EST, D) PARHIALA Jan FIN, E) UHEK Margus EST

Relay 2 0930-10.00 A) TALVITIE Marko FIN, B) BERGHEIM Morten NOR, C)TABUR Nemo EST, D) KALLIO Joonas FIN, E) RAUKAS Fred EST

Relay 3 10.00-10.30 A) LUNEV Ruslan AZE, B) MAZZETTI Riccardo ITA, C) OELSK Peeter EST, D) TOPAR PRADO Bernardo Julian COL, E) BAGROV Michail LTU

Ranno Krusta. Kuva Laskurliit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.