1st Ranno Krusta Memorial Competition, Tallinna Viro. 25m RFP 1. Tulokset. Rankkasade yllätti. Katso video. Lahti ja Talvitie finaaliin.

Laskurliit: Jüri Talu on kuollut – Leppa.fi

Ensimmäinen kilpailu Ranno Krustan muistokilpailusta on ammuttu Männikun radalla Virossa. Toisen puolikkaan alkaessa yllätti paikan rankka kesäsade, mikä näkyy hyvin alla olevalta videolta. Peruskilpailun voitti Italian Riccardo Mazzetti tuloksella 580. Peruskisan kakkonen oli Viron Peeter Olesk kolmen pisteen erolla. Suomalisista finaaliin ampuivat neljänneksi sijoittunut Teemu Lahti 564 ja viides Marko Talvitie 563. Kisan suuri yllätys oli, ettei Tokioon matkaava Kolumbian Bernardo Julia Tobar Prado yltänyt finaaliin.