Hyödynnä ilmainen Leppa.fi ostetaan ja myydään markkinat

Hyödynnä ilmainen Leppa.fi ostetaan ja myydään markkinat

8.2. 2021 avattuu Leppa.fi markkinat pyrkii palvelemaan lukijoitaan entistä paremmin. Markkinat-sivustolla on sekä myydään, että ostetaan palstat, joilla yksityinen lukija voi ilmoittaa ostettavaksi tai myytäväksi haluamansa ampumaurheiluun liittyvän tuotteen. Palvelu on maksuton ja siellä on tehty jo useammat kaupat.

-Minulta kysytään usein, että tiedänkö joillan olevat myynnissä sitä sun tätä. Olen pyrkinut painamaan mieleeni myynnissä olevat aseet ja muut tilpehöörit, mutta helpompaa ja ajantasaisempaa on, jos ne ovat jossain näkyvissä, kertoo Marko. Nyt ne on sitten kaikkien ampumaurheilusta kiinnostuneiden nähtävissä ja hyvä tavara voi näin helposti vaihtaa omistajaa. Näen tämän hyvinä lisäpalveluna meidän lukijoille, jatkaa Marko.

Myytävät ja ostettaviksi haluttavat tuotteet ovat listoilla. Tutustu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *