25m Lapua European Cup Suhl Saksa. Saksaan ennätysmäärä ampujia

25m Lapua European Cup Suhl Saksa. Saksaan ennätysmäärä ampujia

25m Lapua Euorpean Cup-kilpailuiden suosio on ollut tänä vuonna suuri. Vaikka ESC varmisti, että kisat tullaan järjestämään pudottamalla maiden minimimäärää, on Tallinnassa ja Suhlissa ammuttaviin kisoihin tulossa urheilijoita seitsemästä maasta. Ennakkoilmoittautumisten perusteella Suhliin on menossa 28 urheilijaa. Hienoa on, että Saksa, jonka urheilijat eivät ole osallistuneet 25m Lapua Eurooppa cupeihin viimeisen kahden vuoden aikana, ovat jälleen mukana, nyt kuudella urheilijalla. Suomaliset eivät ole menossa Suhliin.

Suhliin ovat ilmoittautuneet:

CZE 4, DEN 3, FRA 6, GER 6, SLO 4, SUI 3 ja SWE 2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *