H&N korottaa hintojaan 1.8.

H&N korottaa hintojaan 1.8.

Saksalaisia ilma-aseiden huippuluoteja valmistava H&N ilmoitti tänään 1.8. voimaan astuvista hinnankorotuksistaan. – Artikkelit, joita käytämme, lyijy, tölkit, pahvilaatikot ja tarrat, ovat kaikki massiivisesti kallistuneet. Meidänkin on nostattava hintojamme sanoi H&N:n myynti ja markkinointipäällikkö Jörg Siemens.

– Hinnankorotukset eivät toistaiseksi vaikuta Leppa.fi:n myyntihintoihin. Meillä on varastossa Saksasta haettuja, huippuhyviä luoteja testattavaksi ja myyntiin. Tarkastelemme hintoja sitten, kuin seuraava erä noudetaan, kertoo Marko.

Nyt kannattaa tilata luoteja vielä vanhoin hinnoin ilman toimituskuluja Jyväskylän pistoolilajien ja Inkoon kiväärilajien SM-kisoihin.

Luodit ja hinnasto:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *