Pistooli SM Laukaa. 50m pistooli miehet P4. Markku Karjalainen pääsi ampumaan ensimmäisenä kisaamaan uuteen Inband OMNIIN- oma ennätys

Pistooli SM Laukaa. 50m pistooli miehet P4. Markku Karjalainen pääsi ampumaan ensimmäisenä kisaamaan uuteen Inband OMNIIN- oma ennätys

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image-30.png

Keski-Suomen Ampujien järjestämässä pistoolilajien SM-kilpailuissa ammuttiin myös 50 pistooli P4 sarjassa. Lapin Ampujien Markku Karjalainen ampui kisan pyörätuolissa. Koska Karjalainen oli sarjassaan ainoa edustaja, pääsi Karjalainen ampumaan kisan ensimmäiseen Inband OMNI -elektroniseentaululaitteeseen, mikä on tällä viikolla tullut myyntiin. Inband Hertarin myynti- ja markkinointijohtaja Marko, oli esittelemässä uutta OMNIa pistooliampujille Laukaalla ja järjestäjä hyväksyi OMNIn käytön kisassa Karjalaisen sarjassa. Karjalainen ampui Laukalla tuloksen 474 mikä on myös hänen kisaennätys. – Kyllä sitä mielummin tuloksen katsoo tietokoneen näytöltä, kun tihrustaa purkesta, virnuili Karjalainen kisan jälkeen.

Markku Karjalainen

– Ennen varsinaista kisaa Inband OMNIa käytiin koeampumassa 50m radalla ja kiinnostusta uuteen todella edulliseen huippulaitteeteen löytyi. Testimahdollisuudet jatkuvat vielä tännän ja vuomenna, kertoi Marko.

50m pistooli miehet P4

  1. Karjalainen Markku LA 474

Lisätietoa Inband taululaitteista:

https://inband.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *