Ensimmäinen sarjatuotannon Inband OMNI myyty SySin Otto Suuroselle

Ensimmäinen sarjatuotannon Inband OMNI myyty SySin Otto Suuroselle

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on IMG_2662-1024x682.jpg
25m/50m Inband OMNI ja Otto Suuronen

Suurta mielenkiintoa ensiesittelyssä herättänyt sarjatuotantoversio Inband OMNIsta on esittelyn jälkeen myyty Sysmän Sisua edustavalla pitkän linjan ampumaurheilija Otto Suuroselle. Mikkelin Ampujien kasvatti Suuronen ampui nuorena kiväärillä ja siirtyi pistooliampujaksi murrosikäisenä, mutta oli voittamassa vielä kiväärillä makuun Suomenmestaruuden 18- vuotiaana. Nykyään Lappaeenrannassa asuva ja työskentelevä Suuronen päätti hankia elekronisen taululaitteen heti, kun niitä vaan tulee myyntiin. Noin kolmanneksen kilpailijoiden hinnasta maksava Inband OMNI oli Suuroselle sopiva hankinta.

– Onhan se mukava lähteä ampumaan semmoisiin olosuhteisiin, kun mihin maailmalla törmää kilpailuissa. Taulu vastaa sitä mitä oikeissakin kilpailuissa. Hinta oli se tekijä, joka ratkasi, sillä hankin laitteen omilla rahoilla. Laite kuitenkin täyttää kaikki vaatimukset, eikä eroa kilpailijoista, kertoi tyytväinen Suuronen.

Ensimmäiset 25m/50m Inband OMNIt odottavat käyttäjiään Tampereella. Yksittäisen laitteen saa vielä käyttöön tänä kesänä elo-syyskuun aikana. Niihin on saatavailla samalla myös laadukkaat Hertar luotiloukut, vaikka 9mm ammuntaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *