50m kiväärin nuorten SM-kilpailut Rovaniemi. N16 makuu käyntiin ajallaan, muut kisat myöhästyvät

50m kiväärin nuorten SM-kilpailut Rovaniemi. N16 makuu käyntiin ajallaan, muut kisat myöhästyvät

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image.jpeg

50m kiväärin nuorten SM-kilpailut käynnistyivät tyytöjen N 16 sarjaan maakuukisalla. Samaan aikaa piti ampua myös poikien vastaava kisa, mutta teknisten ongelmien takia se kisa siirtyy ammuttavaksi tyttöjen jälkeen klo 13.00.

-Olemme työskenneet vomakkaasti läytööksemme yhteysvian alkupään ja loppupään valilta. Puhelimet Tukholmaan käyvät tiiviinä, m utta emme ole mittauksista huolimatta läytäneet vielä vikaa. Pääsemme ampumaan kisat, mutta joudumme toistaikseksi puoolittamaan erät, kertoi kilpailunjohtaja Mika Tikkanen.

Kilpailunjohtaja Mika Tikkanen ohjeistaa N16 sarjan ampujia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.