50m kiväärin nuorten SM-kilpailut Rovaniemi. M18 3 x 40ls. Laurille kymmenes Suomenmestaruus

50m kiväärin nuorten SM-kilpailut Rovaniemi. M18 3 x 40ls. Laurille kymmenes Suomenmestaruus

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image.jpeg
Lauri polviasennossa.

Asikkalan Ampumaseuran Lauri Syrjä paukutteli jo toiseen Suomenmestaruuteen voittamalla tänään myös M 18 -sarjan 3 x 40 laukauksen kisan selvästi. Lauri ampui ensin polviasennon 377, ottaen kuuden pisteen eron Kuusankosken Samuli Vainikkaan nähden. Makuuammunta oli selvästi eilistä parempi. Vaikka radalla ei juurikaan tuullut, ei ampumaolosuhteet ollet kuitenkaan helpot, sillä väreily oli voimakasta lämmöstä johtuen. Lauri naputti miehekkäästi 394. Pystyammuunnassa Lauri taipui kahdella pisteellä Vainikalle, mutta nappasi kuitenkin kymmenennen Suomenmestaruuden 15 pisteen erolla Vainikkaan, joka ampui hupealle. Pronssia nappasi Keski-Uudenmaan Ampumaseuraa edustava Antti Turunen.

-Kilpailun startti oli hyvä ei ollut jännitystä. Polven kokeet oli hyvät, kisassa kympin reunoilla olevat ysit tuli liiankin tutuksi. Muuten oli rytmillisesti hyvää tekemistä. Makuu oli hyvää, se on kulkenut harjoituksissakin hyvin. Pystyyn lähdin hyvällä valmistautumisella. Asento oli hyvä ja ei tullut sen takia päänvaivaa. Alussa laukaukset venyivät turhan pitkiksi ja asento alkoi ”kaatumaan”, joka aiheutti huonoja laukauksia. Aloin loppua kohden tekemään rohkeampaa ammuntaa, joka toimi. Turha oli jäädä odottelemaan kun tähtäin pysyy keskellä, summasi Lauri ammuntaansa.

50m kivääri 3 x 40ls M18

  1. SYRJÄ Lauri AsAs 1130
  2. VAINIKKA Samuli KuusA 1115
  3. TURUNEN Antti K-UAS 1096
  4. KARLSSON Henrik K-UAS 1066
  5. JAUHIAINEN Vertti ESA 1040
Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on leppa6.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *