50m kiväärin SM-kilpailut Inkoo. 3 x 40ls miehet, FINAALI. Joni Stenströmille jälleen kultaa, Aleksi pronssille

50m kiväärin SM-kilpailut Inkoo. 3 x 40ls miehet, FINAALI. Joni Stenströmille jälleen kultaa, Aleksi pronssille

Raseborgs skyttar
Finalistit valmistutumassa

Finaalisäästä tuli selvästi peruskisaa armeliaampi. Pyörittävä tuuli alkuun oli, mutta ajoittain oli myös tyyntä. Ensimmäisen polvisarjan jälkeen Riku Koskela johti kisaa ennen Aleksia 0.8 pisteellä. Riku ja Aleksi putosivat toisen sarjan jälkeen, sillä sekä kärkeen siirtynyt Joni Stenström sekä kakkoseksi noussut Juho Kurki ampuivat erittäin hyvin. Pyörittävä tuuli näkyi viimeisen polvisarjan tuloksissa selvästi.

Polviammunta päättyi Joni Stenströmin johtaessa kisaa 1.9 pisteellä Juho Kurkeen nähden. Kolmanneksi oli noussut Riku Koskela. Aleksin oli neljäs, yli neljä pistettä kärkeen. Polviammunnan jälkeen alkoi sataa, mutta sadekuuro oli lyhyt.

Ensimmäisen makuusarjan tarkimmat olivat Joni Stenström ja Aleksi ampumalla 51.8. Tilanne kärjen suhteen ei muuttunut. Toisen sarjan parhaan ampui Riku Koskela 52.6, joka nousi 0,1 pisteellä Juho Kurjen ohi. Polviammunnan jälkeen Joni Stenström johti kisaa tasan kahden pisteen erolla Riku Koskelaan nähden. Kolmantena oli Juho Kurki, 1.6 pistettä Koskelan takana. Aleksi samoin 1.6 pistettä Kurjen takana neljäntenä.

Ensimmäinen pystysarja oli monelle ampujalle paha. Kukaan ei saanut 50 pistettä. Joni Stenström jatkoi kärjessä, Riku Koskela kakkosena ja Aleksi nousi kolmanneksi. Toisen pystysarjan jälkeen Joni Stenström oli kasvattanut eron jo 5.5 pisteeseen Koskelaan nähden. Sitten Aleksi 0.4 Koskelan perässä. Ennen viimeisiä laukauksia sekä Koskela että Aleksi olivat tasapisteissä. Aleksi ampui 9.7 ja Riku Koskela 10.5, joten Aleksille pronssia, Koskelalle hopeaa ja ylivoimaiseen voittoon tänäänkin ampui Joni Stenström.

– Tänään peruskisa oli tosi hyvä. Laitoin paljon panostusta peruskisaan, sillä halusin näyttää, että olen kovassa kunnossa. Vaikka olikin vaikea kisa, sain todella hyvin ammuttua kaikki asennot ja homma toimi. Finaaliin en saanut enää yhtä hyvää draivia päälle. Ei se huonoa ampumista ollut mutta ei vaan lähtenyt kulkemaan. Olen kuitenkin tyytyväinen viikonloppuun, kertoi Aleksi.

50m kivääri 3 x 40ls finaali M -sarja:

  1. Stenström Joni RS 456.9 (1149)
  2. Koskela Riku SA 453.4 (1167)
  3. Leppä Aleksi HAS 442.5 (1176)
  4. Kurki Juho KaA 432.3 (1159)
  5. Friman Cristian ESF 418.9 (1149)
  6. Autio Juho OMAS 406.8 (1162)
  7. Långström Sebastian KSF 393.8 (1147)
  8. Kasi Aleksi IMAS 388.8 (1150)
Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on leppa6.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *