25m Lapua European Cup Laško Slovenia. Mukaan lisää maita, uudet eräluettelot

25m Lapua European Cup Laško Slovenia. Mukaan lisää maita, uudet eräluettelot

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on EC-25m-2021_Invitation_Laško-SLO-1-1-1-1024x566.jpg

Tulevana viikonloppuna ammutaan vuoden neljäs ja viimeinen 25m Lapua European Cup ammutaan Rečican ampumaradalla Slovenian Laškossa. Kisat saavat uutta väriä, kun unkarilainen ampuja Bela Berces osallistuu isopistooliin. Nyt joukkoon on tulossa yksi lisämaa, sillä Viron Nemo Tabur osallistuu vakiopistooliin. Isopistooliin osallistuu 20 ampujaa kuudesta maasta ja vakiopistooliin 19 ampujaa kuudesta maasta.

Uudet eräluettelot:

Isopistooli:

Vakiopistooli:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *