300m:n SM-kilpailut Hälvälä. 300m vakiokivääri 40ls makuu. Laurille Suomenmestaruus

300m:n SM-kilpailut Hälvälä. 300m vakiokivääri 40ls makuu. Laurille Suomenmestaruus

Lahden Ampumaseura järjestää tulevan viikonloppuna perinteisesti 300m:n SM-kilpailut Hälvälän ampumaradalla Hollolassa. Ensimmäisen lajina ammuttiin perjantina 300m:n vakiokiväärin 40 laukausen makuukilpailu M20 sarjassa. Kohtuu hämärässä ammuttu kisa tuotti näkemisen kanssa vaikeuksia ampujille.

Kisojen järjestelystä vastasi taas kerran LAS:n kiväärin puuhamies ykkönen ja Grand Old Man Tapio Jurvanen.

-Tekeminen oli tänään kohtuullista, hyvää pätkää tuli myös ja osumia oli paljon keskellä. Välillä oli hankaluuksia saada hyvää rytmiä aikaiseksi. Keli oli tänään hämärä. Se tuotti vaikeuksia saada tarkkaa tähtäyskuvaa, jonka takia tuli paljon ysejä, jotka oli lähellä kymppiä. Huonoja laukauksia ei tänään kuitenkaan omista virheistä tullut. Kuitenkin kokonaisuutena oli hyvä kisa, huomenna sitten 60ls makuulta. Ensimmäinen kilpailu vakiokiväärillä, joten oli myös henkilökohtainen ennätys, kertoi tuore Suomenmestari.

Lauri kisassa

300m vakiokivääri makuu 40ls M20:

  1. SYRJÄ Lauri AsAs 387 (94,100,96,97)
  2. MÄKINEN Miika PAS 377
  3. JUOTTONEN Jeremi PAS 361
  4. RUUSUNEN Elias AsAs 351
  5. IHANUS Markus PAS 344

WILENIUS Juha PAS DNS

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.