Leppa.fi Kotiratakilpailu IV ammutaan lokakuun alussa

Leppa.fi Kotiratakilpailu IV ammutaan lokakuun alussa

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on HRC-2.jpg

Viime keväänä lanseerattu Leppa.fi Kotiratakilpailu, Home Range Competition jatkuu. Keväällä kolmanteen kisaan osallistui lähes 200 urheilijaa useasta maasta. Urheilijat toivoivat, että kisa voitaisiin uusia.

-Vielä on Euroopassa ja osin meilläkin urheilijoita, jotka eivät pääse kilpailemaan, vähäisten kisojen takia. Leppa.fi haluaa osaltaan näyttää, että me kaikki voimme toimia halutessamme, vaikka korona on vielä keskuudessamme, sanoo Marko.

Kisat ammutaan sunnuntaista 3.10. 2021 – keskiviikkoon 6.10 klo 18.00 asti. Kisoissa ammutaan peruskilpailu joko 10m ilmapistoolilla, -kiväärillä tai liikkuvassa maalissa, kaikki SAL:n sarjat. Osallistujalta vaaditaan elektroninen taulu ja puhelin, jolla voi ottaa kisan jälkeen tulosnäytöstä kuvan ja mikä lähetetään Markolle whatsappilla 040 5105323 tai sähköpostilla info@leppa.fi. Online tulosseuranta ei ole mahdollinen. On myös mahdollista osallistua useampaan sarjaan vaikka eri päivinä kukin.

Ampuja päättää päivän ja ajan, mielellään useampia samaan aikaan, muttei ole pakko. Urheilija laittaa varusteet radalla -30min ennen kisaa, ampuu koelaukaukset -15 min ennen kisaa ja aloittaa kisan. Lähettäkää tulokset mahdollisimman pian kisan jälkeen, jotta saamme tulokset julkaistua vielä torstain aikana.

Ilmottautumiset (laji, nimi, sarja, seura) info@leppa.fi 30.9. klo 18.00 mennessä. Osallistujien kesken arvotaan kaksi Lapua -aiheista palkintoa. Ei osallistumismaksua.

Eräluettelo julkaistaan 1.10. klo 19.00 mennessä.

Tervetuloa kisailemaan

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Esitys1.jpgTämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on leppa6.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.