Nuorten MM-kisat käynnistyvät Perussa tänään ilman suomalaisia

Nuorten MM-kisat käynnistyvät Perussa tänään ilman suomalaisia

ISSF:n nuorten MM-kilpailut ammutaan tänä vuonna Perun Limassa 27.9- 10.10. Kilpailut toteutetaan isosti, vaikka korona on rajoittanyt joidenkin maiden osallistumisia. Keväällä samoilla radoilla järjestettiin WSPS -kilpailut, jotka osoittivat, että perulaiset ottivat koronarajoitteet toissaan ja järjestivät terveysturvalliset kilpailut, joiden perusteella moni maa uskalsi lähettää nuoret urheilijansa liikkeelle.

Suomen Ampumaurheiluliitto, kaikessa viisaudessaan, ei antanut lupaa urheilijoille osallistua tapahtumaan, vaikka Suomen huippuosaajat haulikossa olisivat maksaneet osallistumisensa itse ja todennäköisesti pärjänneet siellä. SAL:n hallitus ei ollut asiassa yksimielinen, mutta huippu-urheiluorientoituneet edustajat jäivät enemmistön jalkoihin.

Peruun on osallistumassa urheilijoita 32 eri maasta, mm Virosta, Tanskasta, Ruotsista, Latviasta ja Liettuasta. Ennakkoilmottautuneiden nuorten urheilijoiden määrä on 370, joten tasoa kisoissa varmaan riittää.

Ranskan pistoolinuoret osallistuvat kisoihin, kirkkaimpana tähtenään toinen oikealta Camille Jedrzejewsky, urheilupistoolin tyttöjen Euroopanmestari.

Kilpailuiden aikataulu:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *