Grand Prix of Leppa.fi PART VII. Kisakallio. Ennakko

Grand Prix of Leppa.fi PART VII. Kisakallio. Ennakko

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Grand-Prix-of-Leppa_0000001-1024x298.jpg

Suomen kovin kilpailut, Grand Prix of Leppa.fi PART VII ammutaan ensimmäistä kertaa Kisakalliossa. Kisat ammutaan Kisakallion ykköshallissa, Sisu Centerissä, isolla puolella 10.-12.12.2021. Kisa käynnistyy perjantaina 10.12. ammuttavalla SAL:n EM-näyttökilpailulla sarjoissa N, M, N20 ja M20. Perään ammutaan finaalit. Lauantaina 11.12. uusitaan EM-näytöt ja ammutaan sunnuntaihin kestävä GP.

Kisojen pääyhteistyökumppanit Lapua ja Inband ovat vahvasti mukana. Tulemme jälleen arpomaan kaikkien osallistujien kesken 10000 kpl Lapuan voittajalle tastattavaa Midas+ patruunaa sekä Inbandin elektronisen Air taululaitteen.

Kilpailuun ilmoittautuminen alkaa 15.10. ja kisaesite julkaisteen maanantaina 11.10.2021.

Ole valmiina ja tule imemään kovuutta!

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on InBand-logo.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *