Grand Prix of Leppa.fi PART VII. Kisakallio. Ilmottautuminen on alkanut. Ensimmäiset ulkomaalaiset jo mukana

Grand Prix of Leppa.fi PART VII. Kisakallio. Ilmottautuminen on alkanut. Ensimmäiset ulkomaalaiset jo mukana

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Grand-Prix-of-Leppa_0000001-1024x298.jpg

Suomen kovin kilpailut, Grand Prix of Leppa.fi PART VII ammutaan ensimmäistä kertaa Kisakalliossa. Kisat ammutaan Kisakallion ykköshallissa, Susi Centerissä, isolla puolella 10.-12.12.2021. Kisa käynnistyy perjantaina 10.12. ammuttavalla SAL:n EM-näyttökilpailulla sarjoissa N, M, N20 ja M20 tai 10m SM-kilpailulla N ja M sarjoissa. Perään ammutaan finaalit. Lauantaina 11.12. uusitaan EM-näytöt ja ammutaan sunnuntaihin kestävä GP.

-Ilmottautuminen käynnistyi perjantaina. Meillä on vielä yhteensovittamista ilmottautumisten ja minulle tulevan tiedon valillä, joten tämä nyt julkaistulla listalla ei ole kaikki ilmottautuneet mukana. Täydennämme listaa maanataina niiden osalta, jotka ovat aiemmin jo ilmottautuneet. Nyt on mukana myös ensimmäiset ulkomaalaiset ampujat, kertoo kisan vetäjä Marko.

Katso tästä kisoihin ilmottautuneet:

Tässä suora ilmottautumislinkki tapahtumaan on avattu:

https://www.kisakallio.fi/fi/liikunta-leirit-et-lomat/tapahtumat/grand-prix-of-leppafi-part-vii

Kisojen pääyhteistyökumppanit Lapua ja Inband ovat vahvasti mukana. Tulemme jälleen arpomaan kaikkien osallistujien kesken 10000 kpl Lapuan voittajalle tastattavaa Midas+ patruunaa sekä Inbandin elektronisen Air taululaitteen.

GeePee kisaa ennen ammutaan EM-näyttökilpailut. Mikäli joku haluaa ampua vain EM-näytöt, on osallistumismaksu 30€/ kilpailu. EM-näyttöjen osallistumismaksut sisältyvät kisapaketti ykköseen.

Kisakallio ei ota toistaiseksi majoittujia pakettien ulkopuolelta varmistaakseen tapahtumaan ilmoittautuneiden majoittamisen. Kilpailutapahtumia pääsee seuraamaamaan vain paketin lunastaneet.

Seuraa osallistuijien määrää kisaivuilta 15.10 alkaen:https://www.leppa.fi/gp-of-leppa-fi-part-iv/embed/#?secret=FtIWMLJYg7

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on kuva1.png

Kilpailukutsu:

Grand-Prix-of-Leppa.fi-PART-VII-2Lataa

Ole valmiina ja tule imemään kovuutta!

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on lapua.png
Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on InBand-logo.jpg
Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on leppa6.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *