Kisakalliossa ammutaan SM-kisat, nimettynä Teemu Anttilan muistokilpailuiksi

Kisakalliossa ammutaan SM-kisat, nimettynä Teemu Anttilan muistokilpailuiksi

Haminan Ampumaseura järjestää vuoden 2021 10m kiväärin ja pistoolin SM-kilpailuit sarjojen M ja N osalta. Kilpailut ammutaan Kisakallion Urheiluopistolla perjantaina 10.12.2021 samaan aikaa jo myönnettyjen Grand Prix of Leppa.fi PART VII kilpailuiden yhteydessä niin, että SM-kilpailut korvaavat perjantaille suunnitellut EM-näyttökilpailut. Lauantain EM-näyttökilpailut ammutaan ilmapistoolin ja ilmakiväärin sarjoissa N, M, N20 ja M20.

-Perjantain SM-kilpailut nimetään Teemu Anttilan muistokilpailuiksi. 13.10 pitkäaikaiseen sairauteen menehtynyt Anttila on ilmapistooli joukkuemaailmanmestari Soulista vuodelta 1978. Haminan Ampumaseuran kunniajäsenen varsinainen leipälajii oli olympiapistooli.

2018 MM-kahveilla Haminan maailmanmestarit Aleksi ja Teemu Anttila

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Grand-Prix-of-Leppa_0000001-1024x298.jpg

SAL:n hallitus on hyväksynyt kisojen toteuttamiselle asetetut kaksi erityspiirrettä.

  • ensinnäkin nuorille, joille oli luvatty näyttömahdollisuus perjantaille, heidän osalta aikuisten SM-kilpailuissa ammuttu näyttö katsotaan näytöksi N20 ja M20 sarjossa.
  • toiseksi hallitus on hyväksynyt poikkeuksen KY:n sääntöön 5.5., joten SM-mitalit tullaan jakamaan peruskilpailun perusteella. Finaalit ammutaan, miutta niillä ei ole vaikuista SM-kisoihin, vaan finaalit ovat tapahtiuma, jonne voi tulla myös ulkomaalaisia ampujia.

Ilmoittautumiset erikseen SM-kilpailuihin ja erikseen EM-näyttökilpailuihin alkaa 5.11. ja päättyy 28.11. 2022. Ne, jotka tarvitsevat majoitusta kisoihin liittuen, ilmoittautuvat Kisakallion sivujen kautta ja maksavat osallistumiset sinne.

Ne, jotka tulevat ampumaan vain SM-kisat ja/tai EM-näytön ilmoittautuvat Leppa.fi sivuilla olevan linkin kautta. Näiden maksut (SM= 4+0€ ja EM-näyttö = 30€) peritään kisapaikalla.

Grand Prix of Leppa.fi PART VII ilmoittautuminen on käynnissä. Sen paketin lunastaneet osallistuvat samalla ilmoituksella, ilman erillistä maksua SM-kisoihin sekä lauantain EM-näyttökilpailuihin.

Toimimme viranomaisohjeistuksen mukaisesti (CoviD 19).Toimintaohjeet saattavat  muuttua sen mukaisesti kuinka Koronaepidemia ja Kisakallion turvallinen toiminta sitä edellyttää.

Kisakallion korona-ajan toimintaohjeisiin:https://www.kisakallio.fi/fi/tartuntatautilain-yleiset-hygieniavaatimukset-ovat-voimassa-vuoden-loppuunAsiakkaana olette ytimessä toteuttamassa kanssamme mahdollisimman turvallista toimintaa.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on InBand-logo.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *