Anschütz ja Inband Hertar paikalla GP viikonloppuna

Anschütz ja Inband Hertar paikalla GP viikonloppuna

Grand Prix of Leppa.fi viikonloppu alkaa näyttää hyvältä. Tiedossa oli että kotimainen elektronisten taulujen ja luodinkeruujärjestelmien valmistaja ja kisojen toinen pääyhteistyökumppani Inband Hertar on mukana esittelemässä tuotteitaan, mutta tänään varmistui myös, että ilma-asevalmistaja Anschütz tulee myös. Saksasta saapuu yrityksen päämekaanikko, 300m:n maailmanmestari Matthias Raiber miehistöineen esittelemaan Anschützin tuotteita ja tarjoamaan huoltopalveluita.

-Tarkoitus on, että saisimme useamman sellaisen yhteistyökumppnin mukaan, joiden läsnäolo palvelee urheilijoita. Neuvottelut muutaman alan yrityksen kanssa on vielä kesken, kertoi kilpailujohtajana toimiva Marko.

Mediapankki >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.