SM-kisat, nimettynä Teemu Anttilan muistokilpailuiksi. Ilmottautuminset käynnistyvät perjantaina. Katso ilmottautumisohjeet

SM-kisat, nimettynä Teemu Anttilan muistokilpailuiksi. Ilmottautuminset käynnistyvät perjantaina. Katso ilmottautumisohjeet

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image-1.png
Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on kisakallio_logo_ilmanslogania.jpg

Haminan Ampumaseura järjestää vuoden 2021 10m kiväärin ja pistoolin SM-kilpailuit sarjojen M ja N osalta. Kilpailut ammutaan Kisakallion Urheiluopistolla perjantaina 10.12.2021 samaan aikaa jo myönnettyjen Grand Prix of Leppa.fi PART VII kilpailuiden yhteydessä niin, että SM-kilpailut korvaavat perjantaille suunnitellut EM-näyttökilpailut. Lauantain EM-näyttökilpailut ammutaan ilmapistoolin ja ilmakiväärin sarjoissa N, M, N20 ja M20.

-Perjantain SM-kilpailut nimetään Teemu Anttilan muistokilpailuiksi. 13.10 pitkäaikaiseen sairauteen menehtynyt Anttila on ilmapistooli joukkuemaailmanmestari Soulista vuodelta 1978. Haminan Ampumaseuran kunniajäsenen varsinainen leipälajii oli olympiapistooli.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on IMG_7578-1024x683.jpg
2018 MM-kahveilla Haminan maailmanmestarit Aleksi ja Teemu Anttila

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Grand-Prix-of-Leppa_0000001-1024x298.jpg

SAL:n hallitus on hyväksynyt kisojen toteuttamiselle asetetut kaksi erityspiirrettä.

  • ensinnäkin nuorille, joille oli luvatty näyttömahdollisuus perjantaille, heidän osalta aikuisten SM-kilpailuissa ammuttu näyttö katsotaan näytöksi N20 ja M20 sarjossa.
  • toiseksi hallitus on hyväksynyt poikkeuksen KY:n sääntöön 5.5., joten SM-mitalit tullaan jakamaan peruskilpailun perusteella. Finaalit ammutaan, miutta niillä ei ole vaikuista SM-kisoihin, vaan finaalit ovat tapahtiuma, jonne voi tulla myös ulkomaalaisia ampujia.

Ilmoittautumiset erikseen SM-kilpailuihin ja erikseen EM-näyttökilpailuihin alkaa 5.11. ja päättyy 28.11. 2022. Ne, jotka tarvitsevat majoitusta kisoihin liittyen, ilmoittautuvat Kisakallion sivujen kautta kisoihin ja maksavat osallistumiset sinne.

Ne, jotka tulevat ampumaan vain SM-kisat ja/tai EM-näytön ilmoittautuvat seuraavasti:

Lähetä seuraavat tiedot osoitteeseen info@leppa.fi:

Nimi

Syntymäaika

Seura

Sportti ID numero

sarja ja laji

paras tulos ko lajissa ja sarjassa ammuttuna 2020-2021 ennätyskelpoisissa kilpailuissa tai avoimissa alueellisissa kilpailuissa (mikäli karsintaa tarvitaan)

sekä tieto, osallistuuko vain perjantain SM-kisoihin vai /ja lauantain EM näyttöön

Näiden maksut (SM= 40€ ja EM-näyttö = 30€) peritään kisapaikalla.

Grand Prix of Leppa.fi PART VII ilmoittautuminen on käynnissä. Sen paketin lunastaneet osallistuvat samalla ilmoituksella, ilman erillistä maksua SM-kisoihin sekä lauantain EM-näyttökilpailuihin.

Linkki Kisakallion ilmoittautumiseen:

https://www.kisakallio.fi/fi/liikunta-leirit-et-lomat/tapahtumat/grand-prix-of-leppafi-part-vii

Toimimme viranomaisohjeistuksen mukaisesti (CoviD 19).Toimintaohjeet saattavat  muuttua sen mukaisesti kuinka Koronaepidemia ja Kisakallion turvallinen toiminta sitä edellyttää.

Kisakallion korona-ajan toimintaohjeisiin:https://www.kisakallio.fi/fi/tartuntatautilain-yleiset-hygieniavaatimukset-ovat-voimassa-vuoden-loppuunAsiakkaana olette ytimessä toteuttamassa kanssamme mahdollisimman turvallista toimintaa.Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on lapua.png
Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on InBand-logo.jpg
Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on leppa6.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *