Uusi erä H&N kisaluoteja tuli Saksasta – Nyt käy keskelle…

Uusi erä H&N kisaluoteja tuli Saksasta – Nyt käy keskelle…

Uusi erä H&N huippuluoteja on saapunut Saksasta. Erät on esiteststtu ja ne ovat osoittautunnet nimensä mukaiseksi.

– Meillä alkoi olla jo hyllyssä vajausta, kun paljon on viimeaikoina testattu. Nyt tullut erä on pääosin kuvassa näkyvää raskasta 4.49, mikä on näistä kaikkein suosituin ja käy parhaiten pääosiin aseista, kertoo Marko ja jatkaa, että nyt saapuneesta erästä lähti ensimmäiset itsetestauspaketit heti liikkeelle ja testustoiminta Haminassakin jatkuu. Itse suoritetuista testipaketeista on tullut erittäin suosittuja ja moni on löytänyt itselleen hyvät luodit kotiradoillaan.

Katso lisää H&N huippuluodeista ja kotiradalla tilattavasta testipaketista:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *