10m ilma-aseiden Pari SM-kilpailut. IP Y20- sarja. Ahokankaat voittoon

10m ilma-aseiden Pari SM-kilpailut. IP Y20- sarja. Ahokankaat voittoon

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image.png

Härmän Seudun Ampujat järjestävät viikonlopun aikana 10m ilma-aseiden pari SM-kilpailut. Sunnuntain toinen kisa oli ilmapistoolin Y20 sarja. Kokkolan Metsästys- ja Ampumaseuran Ahokankaat, Vilja-Alina ja Otso-Adolf, hallitsivat kaikkia kilpailuita ja voittivat Suomenmestaruuden. Kultaottelussa taipui Kauhavan Ampujat 16-6.

Kultaottelussa KokMAS (vas) Vilja-Alina ja Otso-Adolf Ahokangas ja KA:n Mari Pihlaja ja Panu Laakso.
SM-mitalistit. Vasemmalta hopeamitalistit KA Mari Pihlaja ja Panu Laakso. Keskellä voittajat KokMAS Otso-Adolf ja Vilja-Alina Ahokangas sekä Oikeallla pronssimitalistit KP-V Peetu ja Minka-Maria Puumala. Kuva HSA

10m ilmapistooli Y20- sarja

Karsintakilpailu 2:MitaliottelutTämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on leppa6.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *