Moskovassa jakoon esimmäiset olympiapaikat, tulevat EM-kisat ammutaan uusituilla finaaleilla. 3×40 muuttuu 3×20 x 2

Moskovassa jakoon esimmäiset olympiapaikat, tulevat EM-kisat ammutaan uusituilla finaaleilla. 3×40 muuttuu 3×20 x 2

ESC - Home

ESC:n tekininen komitea piti tänään ensimmäisen kokouksensa uusien jäseniensä kanssa etäyhteyksien välityksellä. Teknisen komitean puheenjohtaja Ghislaine Briez valaisi ammunnan lähitulevaisuutta.

– Moni seuraavista asioista on vielä virallista päätöstä vailla, mutta haluan tuoda niitä nyt jo esiin, koska meidän urheilijoiden ja valmentajien tulee tietää asia mahdollisimman etupainotteisesti, kertoo kokouksessa mukana ollut Marko ja korostaa, että jotkut asiat saattavat vielä muuttua.

2022 10m EM-kisat Hamar Norja

Finaalien formaatti tulee muuttumaan. Säännöt eivät ole vielä valmiina ja ESC halua kuulla vielä urheilijoita ja asiantuntijoita, ennen lopullistä päätöstä, mutta finaali tulee olemaan pisteytystyyppinen, jossa sarjan parhaiten ampunut saa 8 pistettä ja huonoin pisteen. Lasketaan siis pisteitä, ei osumien arvoja. Asiasta kiinnostuneiden kannattaa katsoa Presidents Cupin videot, nähdäkseen minkä tyyppisenä kisat tullaan ampumaan.

Kiväärin 3×40 kisat

50m kiväärin 3×40 ls tullaan jakamaan kahtia, jos kisoissa ammutaan enemmän kuin yksi erä. Tällöin kaikki erät ampuvat ensin 3 x20ls:n karsintakilpailun, jonka jälkeen erällinen parhaita etenee peruskilpailuun, joka on myös 3x20ls. Siitä sitten normaalisti finaaliin, jota tullaan myös muuttamaan pistetytystyyppiseksi.

2022 25m/50m/300m EM-kisat Moskova

Moskovan kaikkien lajien EM-kisoissa, 15.-30.8.2022, tullaan jakamaan ensimmäiset paikat Pariisin vuoden 2024 olympialaisiin.

Tuomari- ja toimitsijakoulutus

Tuomari- ja toimitsijakoulutus tulee jatkossa siirtymään pidettäväksi etäyhteyksillä. Näin koulutettavien ei tarvitse matkustaa kurssimaahan, vaan koulutus suoritetaan etänä. EM-kilpailuiden yhteydessä järjestetään toinen vaihe, jossa osaaminen käytännössä todetaan niiden osalta, jotka osallistuvat kilpailuiden järjestämiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *