Leppa.fi BLACK FRIDAY. H&N ja krüger tarjoukset

Leppa.fi BLACK FRIDAY. H&N ja krüger tarjoukset

Leppa.fi tekee sekä H&N:n huippuluoteja sekä krüger tuotteita koskevat BLACK FRIFAY TARJOUKSET.

-Älä osta mitään ennen perjantaita, sillä perjantaina klo 09.00 avataan Leppa.fi Black Friday tarjoukset. Luvassa erittäin hyviä tarjouksia sekä huippuluotien toimittajalta H&N:ltä, niin kilpa- kuin harjoitusluotien osalta sekä kansainvälisiä elektronisten taululaitteiden keskiöitä sekä nauharullia valmistavalta Krügerilta.

-Nämä tarjoukset tulevat olemaan ”nopein käsi voittaa” tyypisiä tarjouksia. Joten tarjoustuotteet tullaan myymään siinä järjestyksessä, kun saamme sähköpostia ja myytäviä tuotteita on perjantaista 27.11. klo 09.00 alkaen. Tarjoukset päättyvät viimeistään sunnuntaina 28.11. klo 23.59.

-Kaikki myytävät tuotteet ja niiden määrät ovat näkyvissä ensi perjantaina, kertoi Marko.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *