TSA: Kupittaan Kisojen eräluettelo ja koronaohjeet. Nyt on hyvä aika varata luotitesti

TSA: Kupittaan Kisojen eräluettelo ja koronaohjeet. Nyt on hyvä aika varata luotitesti

Turun Seudun Ampujat ovat julkaisett 42. Kupittaan Kisojen eräluettelon sekä koronaohjeen:

Leppa.fi järjestää tänä vuonna kaksi testitilaisuutta urheilijoille ilma-aseluodeilla. Ensimmäinen testaus pidetään Etelä-Suomen aluemestaruuskilpailuissa Loviisassa ens i suunnuntina sunnuntaina 28.11.2021 Loviisan liikuntahallissa ja toinen 42. Kupittaan Kisojen yhteydessä launtaina ja sunnuntina 4.-5.12.2021 Turussa.

Leppa.fi on paikalla molempina ajankohtina ja tekee luotitestejä H&N huippuluodeilla ampujien aseille. Valitut luodit saa testin jälkeen mukaansa. Paikan testukseen voi varata vaikka heti lähettämällä sähköpostia (info@leppa.fi). Henkilökohtaiset testiajat sovitaan varausjärjestyksessä eräluetteloiden julkaisun jälkeen.

-Molempiin tapahtumiin on jo varattu testejä, mutta muutaman aika vielä löytyy, kertoi Marko

Mikäli et pääse paikalle ja haluat testata itse tai testauttaa:

Tilaa testipaketti. Katso lisää: https://www.leppa.fi/hn/

Tai lähetä ilma-aseesi Haminaan testaukseen. Marko 040 5105323

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *