SM- ja EM-näyttöjen ilmoittautumninen päättyy sunnuntaina.

SM- ja EM-näyttöjen ilmoittautumninen päättyy sunnuntaina.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image-1.png
Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on kisakallio_logo_ilmanslogania.jpg

Haminan Ampumaseura järjestää vuoden 2021 10m kiväärin ja pistoolin SM-kilpailut, Teemu Anttilan muistokilpailuina sarjojen M ja N osalta. Kilpailut ammutaan Kisakallion Urheiluopistolla perjantaina 10.12.2021 samaan aikaan jo myönnettyjen Grand Prix of Leppa.fi PART VII kilpailuiden yhteydessä niin, että SM-kilpailut korvaavat perjantaille suunnitellut EM-näyttökilpailut. Lauantain EM-näyttökilpailut ammutaan ilmapistoolin ja ilmakiväärin sarjoissa N, M, N20 ja M20.

Ilmoittautimiset molempiin tapahtumiin päättyvät sunnuntaina 28.11.2021. Grand prix of Leppa.fi PART VII kisoihin jakuu vielä.

-Lopulliset aikataulut, mahdolliset koronarajoitteet ja eräluettelot pyritään valmistelemaan alkavalla viikolla ja ne tullaan julkaisemaan heti valmistumisen jälkeen, kertoo kilpailuidenjohtajana toimiva Marko.

Lisää kisasivuilla:

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Grand-Prix-of-Leppa_0000001-1024x298.jpg

Linkki Kisakallion ilmoittautumiseen:

https://www.kisakallio.fi/fi/liikunta-leirit-et-lomat/tapahtumat/grand-prix-of-leppafi-part-vii

Toimimme viranomaisohjeistuksen mukaisesti (CoviD 19).Toimintaohjeet saattavat  muuttua sen mukaisesti kuinka Koronaepidemia ja Kisakallion turvallinen toiminta sitä edellyttää.

Kisakallion korona-ajan toimintaohjeisiin:https://www.kisakallio.fi/fi/tartuntatautilain-yleiset-hygieniavaatimukset-ovat-voimassa-vuoden-loppuunAsiakkaana olette ytimessä toteuttamassa kanssamme mahdollisimman turvallista toimintaa.Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on lapua.png
Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on InBand-logo.jpg
Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on leppa6.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *