Grand Prix of Leppa.fi PART VII. Virosta kaksi junnua lisää

Grand Prix of Leppa.fi PART VII. Virosta kaksi junnua lisää

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Grand-Prix-of-Leppa_0000001-1024x298.jpg

Suomen kovin kilpailu, Grand Prix of Leppa.fi PART VII ammutaan ensimmäistä kertaa Kisakalliossa. Kisat ammutaan Kisakallion ykköshallissa, Susi Centerissä, isolla puolella 10.-12.12.2021. Kisa käynnistyy perjantaina 10.12. ammuttavalla SAL:n EM-näyttökilpailulla sarjoissa N, M, N20 ja M20. Perään ammutaan finaalit. Lauantaina 11.12. uusitaan EM-näytöt ja ammutaan sunnuntaihin kestävä GP.

Kisojen pääyhteistyökumppanit Lapua ja Inband ovat vahvasti mukana. Tulemme jälleen arpomaan kaikkien osallistujien kesken 10000 kpl Lapuan voittajalle testattavaa Midas+ patruunaa sekä Inbandin elektronisen Air taululaitteen.

Kisaan on nyt tulossa 31 osallistujaa, kun illalla mukaan tuli kaksi virolaisjunioria; kivääriampuja Robi Abel ja pistooliampuja Lepo Jonuks. Nuoret innostuivat tulemaan kisoihin kokeneen virolaisampuja Kristina Kiisken huokuttelemina.

Grand Prix of Leppa.fi PART VII kisaan voi vileä ilmoittutua ja samalla pääsee mukaan myös viikonlopun muihin kisatapahtumiin.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on InBand-logo.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *