Grand Prix of Leppa.fi PART VII. Kiitos ja kuvat ja tuloslista

Grand Prix of Leppa.fi PART VII. Kiitos ja kuvat ja tuloslista

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Grand-Prix-of-Leppa_0000001-1024x298.jpg
Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on kisakallio_logo_ilmanslogania.jpg

Grand Prix of Leppa.fi PART VII on päättynyt.

-Kaikki kilpailut toteutettiin suunnitellun aikataulun mukaisesti, ilman pienintäkään ongelmaa. Tähän sujuvuuteen vaikutti useampikin seikka. Ensinnäkin Kisakallion väki oli valmistellut hallin piirrustusten mukaisesti sellaiseen kuntoon, että kisajärjestäjille jäi vain siloittelu. Toiseksi kilpailun toteuttivat kovat ammattilaiset, jotka oli valittu ympäri Suomea, eri seuroista. Halli vastasi niitä kisa-areenoita, joissa olen tuomaroinut useamman EM-kilpailun. Moni urheilija tuli sanomaan, että oli kuin olisi ulkomailla kilpaillut. Haluan samassa yhteydessä kiittää meidän pääyhteistyökumppaneitamme Inband Hertaria ja Lapuaa, sekä Anschützia, joiden edustaja oli huoltamassa urheilijoiden aseita ja meidän järjestäjätiimiä, Kisakalliota ja ennenkaikkea niitä urheilijoita, jotka ottivat osaa tapahtumiin. Sillä te olitte juuri se hienon kisatunnelman mukanatuojat, kertoi Marko, joka toimi kilpailunjohtajana.

Hyvää Joulua kaikille osallistuneille ja onnea vielä kerran palkituille!

Tuloslista:

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Grand-Prix-of-Leppa_0000001-1024x298.jpg
Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on lapua.png
Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on InBand-Hertar.jpg
Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on leppa6.png

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *