Leif Rolland johtaa ensimmäistä leiriään Suomessa, henkilökohtaiset valmentajat tutustumassa

Leif Rolland johtaa ensimmäistä leiriään Suomessa, henkilökohtaiset valmentajat tutustumassa

Suomen Ampumaurheiluliiton uusi kiväärilajien päävalmentaja, eilen 51 -vuotta täyttänyt Leif Rolland, johtaa ensimmäisen maajoukkueleirin kakkosvalmentajansa Joni Stenströmin kanssa Turun Kupittaalla tällä viikolla. Herrojen työ alkavat virallisesti vuodenvaihteessa. Entinen kolminkertainen olympiaurheilija otti valmentajana heti homman hallintaan. Urheilijat pakoitettiin keskittymään lyhyisiin harjoituksiin intensiivisesti ja nämä harjoitteet analysoitiin huolella heti suoritusten jälkeen, ennen kuin siirryttiin seuraavaan vaiheeseen. Urheilijoiden kehonkielestä päätellen tätä on odotettu jo pitkään.

SAL:n uudet kiväärivalmentajat tarkkailemassa ampujien valmistatutumista. Vasemmalla Joni Stenström ja keskellä Leif Rolland.

-Rolland antoi vakuuttavan kuvan itsestään ja tulee luomaan hyvän, keskustelevan hengen Jonin kanssa ryhmään. Rolland käyttää maanläheisiä, helposti ymmärrettäviä kielikuvia ja puhuu selkeästi ja hyvää englantia rauhalliseen tyyliinsä. Uskon hänen pystyvän viemään maajoukkueurheilijoita eteenpäin, arvelee tilaisuuksiin osallistunut Marko.

Päivän fyysisestä harjoitteesta antoi ohjeet Turun Urheiluakatemian valmennuspäällikkö Jani Heino.

Fyysinen harjoitus koostui kolmesta eri suoritteesta, jotka tehtiin intervallityylisesti.

Pojat yrittivät pysyä kovakuntoisen Joni Stenströmin tahdissa.
Tytöt ja naiset kuntopyöräharjoituksessa
Kolmas osasto soutamassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *