Swedish Cup peruttu

Swedish Cup peruttu

Swedish Cupille kävi, kuten eilen ounasteltiin. Tapahtuma on peruttu myös vuoden 2022 osalta. Näin jää tärkeä EM-näyttö ampumatta. Myös Espoon näytön osalta ollaan epävarmassa tilanteessa. Nykyisen AVI:n määräyksen mukaan sielläkään ei ammuta, mutta se ei ole vielä kirkossa kuulutettu. Jäljelle jää enää Slovenian GP ja Elva Open. Leppa.fi on ollut tänään yhteydessä Viron Ampumaurheiluliittoon, jossa vielä uskottaan kisojen onnistumiseen, vaikka Tartossa osa kouluista on suljettu. Näyttää siltä, ettei urheilijoista monikaan tule saamaan kolme näyttöä kokoon, mutta toisaalta uutisen Norjasta eivät ole yhtään parempia, koskien EM-kisoja.

Swedish Cupin järjestäjät tiedottivat, että uudet koronamääräykset ovat voimassa 23.12- 16.1. ja niiden mukaan usean päivän leirejä, kappeja ja kilpailuita ei tule järjestää. Tämän takia järjestäjä perui tapahtuman ja ilmoitti, että osallistumismaksut palautetaan kokonaisuudessaan ja toivoo osallistuijilta kärsivällisyyttä asian suhteen.

Järjestäjä toivottaa vaikeasta tilanteesta huolimatta hyvää joulua ja onnellista uutta-vuotta.

One thought on “Swedish Cup peruttu

  1. Harmittaa huippuampujien osalta kisojen peruuntuminen. Mutta itseäni harmittaa eniten meidän tavis ampujien. Rajoitukset tulee jälleen kerran hiljentämään kilpailutoiminnan ja itse harrastekilpa-ampujana olen jälleen tilanteessa, että onko tässä mitään järkeä harjoitella pelkästään harjoittelun vuoksi.

    Hiljentääkö avi tai hallitus sisätila harrustustoimintaa miten, en suoraa vastausta mediasta nyt löytänyt.

    Haluan kuitenkin osaltani toivottaa kaikille Hyvää Joulua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *