H&N korottaa hintojaan 1.1.2022. Lepälle H&N- cupiin tarkoitetut huippuluodit

H&N korottaa hintojaan 1.1.2022. Lepälle H&N- cupiin tarkoitetut huippuluodit

Saksalainen huippuluotien valmistaja H&N korottaa jälleen hintojaan. H&N ilmoittaa tiedotteessaan syyksi raaka-aineiden ja pakkausmateriaalinen kallistumisen. Edellinen korotus tehtiin keväällä 2021.

Match Heavyn (yllä) ja Match Lightin (alla) hinnat eivät toistaiseksi nouse.

Leppa.fi ei korottanut hintoja keväällä, eikä korota nytkään muiden kuin kilpailuotien osalta. Harjoitusluoti Sportin hinta pysyy entisellään samoin harjoituskilpaluotien Matchin hinta, ainakin niin kauan, kuin vuoden 2021 tilattuja luoteja riittää.

Huippusuosittu ilma-asekoulu- ja harrasteluoti Sport, säilyttää tarkkuutensa ja hintansa.

-Kilpaluodeista on huutava puute. Olemme yrittäneet aiemmin loppuvuonna tilata uusia eriä, mutta tehdas ei toimita. H&N pitää tiukasti kiinni laatuvaatimuksistaan, eikä kykene tuottamaan maailmallakin suurta suosiota urheilijoiden keskuudessa olevaa luotia. Tämä osaltaa nostaa luotien hintaa. Me joudumme nostamaan H&N Finale Matchin rasian hintaa maltillisesti 50 sentillä. Leppa.fi sai tehtyä sopimuksen, jossa luvattiin meille maailman huipuille tarkoitetut luodit, joita H&N aikoi itse testata H&N -cupissa Münchenissä tammikuun lopussa, mutta kun kisa koronan takia peruttiin, ovat kyseiset luodit tulossa Haminaan, kertoi H&N testaustoiminnasta Suomessa vastaava Marko.

Leppa.fi uskoo, että uudet kilpaluodit ovat asiakkaiden testattavissa ja testautettavissa viikosta 1 alkaen.

Varauksia testaukseen ja testipakettivarauksia voi jo tehdä sähköpostilla info@leppa.fi

Katso lisää:

Suomenkin ykkösluodiksi nousseiden Finale matchien Heavy ja Light, hinnat nousevat nousevat 50 senttiä rasialta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *